Resc-Q-Assist: de verbandtrommel voor de juiste hulp

Wie helpt de hulpverlener bij een noodsituatie?

Bij eerste hulp speelt tijd een cruciale rol. Een noodsituatie kan fataal zijn als de hulpverlener te lang naar de juiste hulpmiddelen moet zoeken. 

Resc-Q-Assist is de hulp van de hulpverlener en wijst de weg naar de juiste hulp. Zo gaat er geen kostbare tijd verloren!

Wat is Resc-Q-Assist?

Res-Q-Assist-verbandtrommels

De voordelen voor....

Ik kan met een gerust hart hulp bieden en win kostbare tijd. Dit is cruciaal wanneer je met snel optreden levens redt. 
Met de unieke kleurenwijzer stel je de juiste diagnose en maak je geen fouten. De kleuren corresponderen met de juiste hulpmiddelen.
Met de Resc-Q-Assist is alle kennis verzameld in één redding systeem.
de BHV'er
Ik werk met het modernste reddingssyteem. Resc-Q-assist voldoet aan alle regels en certificeringen. Op deze manier vergroot ik het zelfvertrouwen van mijn cursisten. Voor mijn lessen krijg ik de Resc-Q-assist trouwens gratis.
de opleider
Het is mijn verantwoordelijkheid om de BHV’er te helpen. Deze 2.0 verbandtrommel is niet duurder dan de gewone verbandtrommel. Een groot ander voordeel is dat ik volledig wordt ontzorgd: een jaarlijkse controle en aanvulling als service. De Resc-Q-Assist is er in 3 varianten in twee kleuren naar keuze en mijn oude verbandtrommels kon ik inruilen
de inkoper

HOE WERKT DE RESC-Q-ASSIST?

Resc-Q-Assist is een geavanceerd eerste hulp systeem dat speciaal ontwikkeld is om de hulpverlener de weg te wijzen tijdens een calamiteit. Uniek aan dit systeem is dat de hulpverlener met eenvoudige criteria geholpen wordt de juiste diagnose te stellen en daarna de aanwijzingen volgt om de juiste hulpmiddelen te gebruiken.

quick-kleurenwijzer