NIEUW: Personaliseer je EHBO koffer

Wil je ook een unieke uitstraling met je eigen logo en tekst op je verbandtrommel?

Bij Veiligheidswinkel.nl personaliseren we nu jouw EHBO koffer met je eigen huisstijl. 

Michel – een mogelijk nieuwe klant – bezoekt je bedrijf en krijgt een rondleiding in de fabriek waar jullie je artikelen produceren. Hij stelt een vraag en wijst daarbij net iets te enthousiast richting een van de machines. Zijn vinger raakt een scherp draaiend onderdeel van de machine en gelijk schreeuwt hij het uit. Paniek! Waar is de EHBO koffer?

Of het nu een fabriek, school of vereniging is: een EHBO koffer is een must op elke locatie. Een ongeluk zit in een klein hoekje (dan zit geluk dus overal) en je wilt dan ook op ieder moment snel de verbandtrommel kunnen pakken. Hoe handig is het dan als de EHBO koffer goed opvalt en dat het voor de BHV’er of EHBO’er gelijk duidelijk is welke koffer hij moet gebruiken.

Herkenbaar en opvallend

Met het personaliseren van een EHBO-koffer vang je zogezegd twee vliegen in één klap: Hij valt gelijk op én het past bij de uitstraling en huisstijl van je bedrijf.

Heb je als bedrijf diverse materialen verspreid liggen over de locatie? Heeft de ene verbanddoos een andere inhoud dan de andere? Kies dan een uitstraling die past bij de inhoud. Zo is voor de BHV’er in één oogopslag duidelijk welke er op het moment van nood nodig is.

EHBO koffer met unieke uitstraling

Veiligheidswinkel heeft als nieuwe mogelijkheid om de EHBO koffer te personaliseren. Door het plaatsen van een logo, tekst of een geheel drukvlak krijg je een unieke uitstraling. Ook leuk als je een evenement organiseert, een verbandtrommel als relatiegeschenk of als cadeautje aan je medewerkers wilt geven voor een veilige zomervakantie.

Laat je EHBO koffer personaliseren

De voordelen:

  • Geef je EHBO koffer een eigen identiteit
  • Unieke uitstraling met een logo, tekst of geheel drukvlak
  • De verbandtrommel is opvallend en herkenbaar
  • Door de zichtbaarheid en vindbaarheid kun je snel schakelen in geval van nood
  • Promoot je bedrijf door er een relatiegeschenk van te maken
  • Personaliseren is al mogelijk vanaf 10 stuks

Wil je meer weten over het personaliseren van EHBO koffers? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en de prijzen.