NIEUWS

Uit de wereld van EHBO en BHV

HET LAATSTE BHV EN EHBO NIEUWS

De wereld van EHBO en Bedrijfshulpverlening staat niet stil. Op onze nieuwspagina vind je interessante weetjes, evenementen uit de branche, nieuwe producten en handige tips. 

ehbo-koffer-personaliseren

NIEUW: personaliseer je EHBO koffer

Wil jij ook je unieke EHBO koffer? Wij kunnen jouw verbandtrommel personaliseren. Handig én leuk, bijvoorbeeld als relatiegeschenk!

AED redt levens

Mond-op-mond-beademing mag weer

De Nederlandse Reanimatie Raad heeft aangegeven dat per heden een reanimatie weer toegestaan is met mond-op-mond-beademing. Dat was de laatste maanden niet het geval…

persoonlijke-bescherming-veiligheidswinkel

NIEUW: persoonlijke bescherming op de werkvloer

De bijzondere tijd waar we in zitten, vraagt om na te denken hoe je omgaat met de persoonlijke bescherming en hygiëne.

waarom-veiligheidswinkel

7 redenen waarom Veiligheidswinkel.nl

Hoe fijn is het voor jou als je zaken kunt doen met één partij die alles heeft? Waar jij verzekerd bent van de hoogste kwaliteit én die begrijpt hoe belangrijk het is dat je alles goed hebt geregeld voor je EHBO, bedrijfshulpverlening en evacuatie?

Dag-van-de-BHV-2-november

Heb jij jouw BHV topper van het jaar al opgegeven?

Op 2 november is het de Dag van de BHV. Het is alweer de 9e landelijke dag met dit jaar als thema ‘ Dan vertrouw ik op jou’. 

resc-q-assist

Hoe help jij de BHV’ers in jullie organisatie?

Het klinkt misschien gek, maar wie helpt de BHV’er als er een ernstig ongeluk is gebeurd? De Resc-Q-Assist is de verbandtrommel die hulp aan de hulpverlener biedt.

veilig-aan-het-werk-ehbo-bhv

Ben jij bij de 10e editie van het National Safety at Work Event?

Donderdag 26 maart vindt in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam het evenement plaats dat bijdraagt om mensen veilig & gezond te laten werken.