WAAROM VEILIGHEIDSWINKEL.NL?: 7 redenen

Ben je op zoek naar de juiste oplossing voor EHBO, Bedrijfshulpverlening en Evacuatie?

Een EHBO koffer, pleisters, verbandmiddelen, brandblussers, reanimatiepoppen, persoonlijke beschermingsmiddelen, BHV materialen. Deze materialen kun je natuurlijk overal online bestellen. Maar hoe fijn is het voor jou als je zaken kunt doen met één partij die alles heeft? Waar jij verzekerd bent van de hoogste kwaliteit én die begrijpt hoe belangrijk het is dat je alles goed hebt geregeld voor je EHBO, bedrijfshulpverlening en evacuatie?

Hieronder vind je de 7 redenen waarom je graag door Veiligheidswinkel.nl geholpen wilt worden:

1) Geen verrassingen
Op momenten dat het echt telt, wil je niet voor verrassingen komen te staan. En wij begrijpen hoe belangrijk het is om alles voor EHBO, BHV en evacuatie goed te regelen.

2) De juiste oplossing
Wij hebben alles in huis voor elke branche. Dus zoek je een brandblusser voor in de kinderopvang, een verbandtrommel bij een bouwbedrijf, een EHBO koffer voor op school óf een evacuatiestoel voor in een bioscoop? Voor alle uitdagingen hebben wij de juiste oplossing.

3) Hoge kwaliteit
Onze oplossingen zijn betrouwbaar, kwalitatief hoogwaardig en we leveren snel.

4) Gepersonaliseerd
Wij leveren ook gepersonaliseerde verbandtrommels. Want hoe gaaf is het als jouw eigen bedrijfslogo op een EHBO koffer staat? Leuk ook als cadeautje. Bijvoorbeeld aan je medewerkers net voor een vakantie of aan je klanten bij de aflevering van een (lease)auto.

5) Ontzorgen
Wij ontzorgen jou. Denk bijvoorbeeld aan de controle en aanvulling van verbandtrommels, trainingen voor de Evac+chair of we controleren je brandblusmiddelen. Daardoor kun jij je richten op jouw business. 

6) Gemak
Je betaalt bij ons op rekening en al vanaf € 50 brengen wij geen verzendkosten in rekening.

7) De beste tips
Wil je graag op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks de beste tips over Bedrijfshulpverlening, EHBO en evacuatie.

Dus ben je op zoek naar de juiste oplossing voor BHV, EHBO en evacuatie? En zoek je een leverancier die betrouwbaar is en snel? Veiligheidswinkel.nl