2 NOVEMBER DAG VAN DE BHV: Dan vertrouw ik op jou

Heb jij jouw BHV’ er van het jaar al opgegeven?

Op 2 november is het de Dag van de BHV. Het is alweer de 9e landelijke dag met dit jaar als thema ‘ Dan vertrouw ik op jou’. 

“Oh nee… niet nu een brandalarm. Het is vast een oefening. Ik blijf lekker aan mijn bureau zitten!” 

Hoe vaak heb jij meegewerkt aan een BHV oefening? En ging dat zonder gezeur of was het ook onder het nodige gevloek omdat het niet uitkwam?

We beseffen het ons vaak niet, maar die BHV’er doet zo’n oefening niet voor zichzelf. Veiligheid is van ons allemaal en daarom is het goed om regelmatig iedereen daarmee in aanraking te laten komen. Realiseer je daarom waar de BHV’er voor staat: ik doe het ook voor jou. 

Besef, waardering en support, dat zijn de woorden die passen bij 2 november: Dag van de BHV. Naast dat die dag de BHV’ers in het zonnetje worden gezet is het ook een mooi moment om te beseffen dat veiligheid en gezondheid op het werk super belangrijk is! En daar hebben de BHV’ers iedereen bij nodig. 

Ken jij zo’n topper? Die altijd als eerste klaar staat als er iets ernstigs is gebeurd? Dan kun je hem of haar nomineren voor BHV’er van het jaar. Houd hiervoor deze site in de gaten: https://www.dagvandebhv.nl/bhv-er-van-het-jaar-2020